Kreu2021-12-10T11:12:02+00:00

Filozofia e Kodrës

Rezidenca “Kodra e Diellit” është një hapësirë ku rregulli dhe siguria urbane e ndërthurur me estetikën dhe artin, sigurojnë një stil jetese të gjelbër dhe frymëzues. Ato i japin bashkëjetesës në rezidencë një koncept të ri për një jetë të këndshme dhe të shëndetshme.

Kliko mbi zogjtë për të mësuar më shumë

Një jetesë e gjelbër

Art nga Kodra e Diellit
Komuniteti i Kodrës

Një jetesë e gjelbër

Art nga Kodra e Diellit
Komuniteti i Kodrës

Dëshmi

Mjedisi është gjithmonë shumë i pastër. Gjelbërimi është i shkëlqyer, çdo gjë është në rregull. Fëmijët luajnë, argëtohen dhe çdo gjë është perfekte.

Leonard Myslymi, prind i dy fëmijëve, pronar biznesi

Rezidenca funksionon me efikasitet, arkitektura është private, hapësirat janë harmonike, afërsia me natyrën është pikë e fortë dhe administrimi është i mirë. Kam fëmijë të moshës 2 vjeçare dhe hapësirat këtu janë një shpëtim për ta dhe për ne prindërit.

Almend Muho, prind, pedagog i filozofisë

Arkitektura është unike, hapësira e përbashkët është e harmonizuar bukur duke ruajtur privatësinë dhe njëkohësisht duke mos dhënë idenë e një ambienti vetmitar dhe mbytës.
Gjëja e parë kur filluam të banonim këtu, ishte ndjesia e të qenit i sigurtë, i qetë dhe mbi të gjitha pa zhurmat dhe kaosin e qytetit.

Turjan Hysko, Producent

Apartamentin e kemi shtëpinë tonë të dytë, sepse jetojmë në Prishtinë, por jam shumë i lumtur që kemi investuar në ‘’Kodrën e Diellit’’ e jo në një shtëpi në plazh. Apartamenti te ‘’Kodra e Diellit’’ më plotëson edhe nevojën e pushimit jashtë shtëpisë.

Visar Dobroshi, prind me fëmijë të rritur, Inxhinier ndërtimi

Me shërbimet dhe administrimin jam e kënaqur. Një ndër elementet që veçoj është shërbimi i sigurisë, parkimi, pastërtia dhe kujdesi për mbeturinat, të cilat menaxhohen shumë mirë dhe si rrjedhojë jetojmë në një ambjent shumë të pastër.

Unë kam 3 fëmijë të moshave të ndryshme. Secili prej tyre është shumë i kënaqur që jetojmë këtu. Ambjenti i kontrolluar na jep siguri edhe neve si prindër që fëmijet të dalin jashtë pa pasur nevojë t’i shoqërojmë. Përveç kësaj, fëmijët kanë bërë shumë shokë të rinj me të cilët kalojnë një pjesë të madhe të ditës.

Mirela Koloshi, Prind i tri fëmijëve

Prej 6 vitesh ndihem e lumtur që jam banore në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’. Rëndësia e të jetuarit në një zonë të qetë, larg zhurmave dhe ndotjes së qendrës vërtetohet dhe vlerësohet nga ne çdo ditë. Një zonë perfekte për ata që kanë prioritet hapësirat, afërsinë me natyrën dhe zonat e gjelbëruara, survejimin dhe sigurinë maksimale, e cila ndodhet vetëm dy hapa larg nga qendra.

Marsela Çibukaj & Vitmar Basha, artistë, këngëtarë

Çdo gjë është e sistemuar më së miri. Çdo shërbim dhe lehtësi është afër. Si familjarë me fëmijë të vegjël, për ne është shumë e rëndësishme siguria e fëmijëve, të cilët luajnë në ambjentet dhe parqet e rezidencës.

Hafsa Skanja, Banore prej 10 vjetesh, operon agjencinë e saj të turizmit në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’

Siguria këtu është pika kryesore. Ti ndihesh i lirshëm dhe komod për çdo gjë dhe për më tepër i qetë nga shërbimet që ky mjedis të ofron.

Ened Kalenja, Operon studion e tij të produksionit në rezidencë.

I gjithë stafi që administron mirëmbajtjen e rezidencës është i sjellshëm e komunikues me banorët.

Lindita Kullolli, Përmbaruese

Unë do ta cilësoja si një rezidencë që është pranë natyrës por edhe qytetit, e mirëstrukturuar dhe e menaxhuar, gjë që e bën dallimin me banimin tim të mëparshëm. E vlerësoj komunitetin në të cilin ndihem si në shtëpi si edhe gjelbërimin e lirshmërinë e daljes së fëmijëve në rezidencë falë

sigurisë dhe kujdesit që ofrohet. Do ta rekomandoja si një vend për jetesë mjaft më të qetë dhe të pastër, kundrejt një Tirane të zhurmshme.

Arten Zikaj, prind i dy fëmijëve; ekonomist

Vajza ime 9- vjeçare, që është syri dhe ndjesia e pagabueshme në familje, që nga dita kur hymë në banesën e re është më e qeshur. Pozicioni plot dritë e diell, pamja e bukur nga lartësia e Kodrës, qetësia në rezidencë, rregulli dhe estetika e rruginave brenda saj, e bëjnë shtëpinë një oaz pas lodhjes ditore dhe frymëzojnë edhe më të voglën e familjes të krijojë e shijojë qëndrimin këtu.

Sonila Meço, prind, gazetare

Dëshmi

Mjedisi është gjithmonë shumë i pastër. Gjelbërimi është i shkëlqyer, çdo gjë është në rregull. Fëmijët luajnë, argëtohen dhe çdo gjë është perfekte.

Leonard Myslymi, prind i dy fëmijëve, pronar biznesi
Rezidenca funksionon me efikasitet, arkitektura është private, hapësirat janë harmonike, afërsia me natyrën është pikë e fortë dhe administrimi është i mirë. Kam fëmijë të moshës 2 vjeçare dhe hapësirat këtu janë një shpëtim për ta dhe për ne prindërit.
Almend Muho, prind, pedagog i filozofisë

Arkitektura është unike, hapësira e përbashkët është e harmonizuar bukur duke ruajtur privatësinë dhe njëkohësisht duke mos dhënë idenë e një ambienti vetmitar dhe mbytës.
Gjëja e parë kur filluam të banonim këtu, ishte ndjesia e të qenit i sigurtë, i qetë dhe mbi të gjitha pa zhurmat dhe kaosin e qytetit.

Turjan Hysko, producent

Apartamentin e kemi shtëpinë tonë të dytë, sepse jetojmë në Prishtinë, por jam shumë i lumtur që kemi investuar në ‘’Kodrën e Diellit’’ e jo në një shtëpi në plazh. Apartamenti te ‘’Kodra e Diellit’’ më plotëson edhe nevojën e pushimit jashtë shtëpisë.

Visar Dobroshi, prind me fëmijë të rritur, Inxhinier ndërtimi

Me shërbimet dhe administrimin jam e kënaqur. Një ndër elementet që veçoj është shërbimi i sigurisë, parkimi, pastërtia dhe kujdesi për mbeturinat, të cilat menaxhohen shumë mirë dhe si rrjedhojë jetojmë në një ambjent shumë të pastër.

Unë kam 3 fëmijë të moshave të ndryshme. Secili prej tyre është shumë i kënaqur që jetojmë këtu. Ambjenti i kontrolluar na jep siguri edhe neve si prindër që fëmijet të dalin jashtë pa pasur nevojë t’i shoqërojmë. Përveç kësaj, fëmijët kanë bërë shumë shokë të rinj me të cilët kalojnë një pjesë të madhe të ditës.

Mirela Koloshi, prind i tri fëmijëve

Prej 6 vitesh ndihem e lumtur që jam banore në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’. Rëndësia e të jetuarit në një zonë të qetë, larg zhurmave dhe ndotjes së qendrës vërtetohet dhe vlerësohet nga ne çdo ditë. Një zonë perfekte për ata që kanë prioritet hapësirat, afërsinë me natyrën dhe zonat e gjelbëruara, survejimin dhe sigurinë maksimale, e cila ndodhet vetëm dy hapa larg nga qendra.

Marsela Çibukaj & Vitmar Basha, artistë, këngëtarë

Çdo gjë është e sistemuar më së miri. Çdo shërbim dhe lehtësi është afër. Si familjarë me fëmijë të vegjël, për ne është shumë e rëndësishme siguria e fëmijëve, të cilët luajnë në ambjentet dhe parqet e rezidencës.

Hafsa Skanja, banore prej 10 vjetesh, operon agjencinë e saj të turizmit në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’
Siguria këtu është pika kryesore. Ti ndihesh i lirshëm dhe komod për çdo gjë dhe për më tepër i qetë nga shërbimet që ky mjedis të ofron.
Ened Kalenja, operon studion e tij të produksionit në rezidencë.

I gjithë stafi që administron mirëmbajtjen e rezidencës është i sjellshëm e komunikues me banorët.

Lindita Kullolli, përmbaruese

Unë do ta cilësoja si një rezidencë që është pranë natyrës por edhe qytetit, e mirëstrukturuar dhe e menaxhuar, gjë që e bën dallimin me banimin tim të mëparshëm. E vlerësoj komunitetin në të cilin ndihem si në shtëpi si edhe gjelbërimin e lirshmërinë e daljes së fëmijëve në rezidencë falë

sigurisë dhe kujdesit që ofrohet. Do ta rekomandoja si një vend për jetesë mjaft më të qetë dhe të pastër, kundrejt një Tirane të zhurmshme.

Arten Zikaj, prind i dy fëmijëve; ekonomist

Vajza ime 9- vjeçare, që është syri dhe ndjesia e pagabueshme në familje, që nga dita kur hymë në banesën e re është më e qeshur. Pozicioni plot dritë e diell, pamja e bukur nga lartësia e Kodrës, qetësia në rezidencë, rregulli dhe estetika e rruginave brenda saj, e bëjnë shtëpinë një oaz pas lodhjes ditore dhe frymëzojnë edhe më të voglën e familjes të krijojë e shijojë qëndrimin këtu.

Sonila Meço, prind, gazetare

Shitje  & Qera

Rezidenca Kodra e Diellit ka nje larmishmeri produktesh per shitje dhe qera. Shfleto galerine tone dhe rezervo nje takim me nje nga agjentet tane, te cilet mund tju tregojne me shume per banesat dhe njesite e sherbimit qe jane te lira ne residence. Ekipi yne perpiqet te projektoj zgjidhje ideale per kerkesat unike te secilit prej vizitoreve tane.

Hapësira Shërbimi

Hapësira Sherbimi

Banesa

Blog

KODRA

në instagram

Mbetemi në kontakt

Mbetemi në kontakt

Zgjidhni të kaloni fundjavën duke ushtruar aktivitet fizik!
📍 Fusha e sportit, Rezidenca “Kodra e Diellit” 1

Jepet me qira afatëgjatë ose afatëshkurtër (qira ditore):
📞 +355 68 407 6883

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #architecture #design #art #residence #property #house #restaurant #arkarooftop #visititrana #visitkodraediellit
...

20 0

Nga shumëllojshmëria e veprave në Rezidencën “Kodra e Diellit’, ju veçojmë “Vajza me biçikletë”.

Një instalacion arti pozicionuar mes hapësirave të gjelbërta, i cili nuk ka vetëm qëllim dekorativ por edhe atë të nxitjes së banorëve, kryesisht fëmijëve, për të shfrytëzuar hapësirën, ajrin e pastër dhe gjelbërimin për angazhim në aktivitete fizike.

Titulli: Vajza me Biçikletë
Teknika: Skulpturë qeramike
Autori: Matlinda Mehmetaj (Prendi)

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #komunitetimecool #Tirana #visittirana #art #bicycle #visitkodraediellit
...

22 0

Jepet me qira- Ambient komericial në Rezidencën “Kodra e Diellit” 2, Rruga e Zallit.

📐 Sipërfaqe totale : 136 m2 (ambienti mund të përshtatet sipas dëshirës).
• Kate: 2 (Dubleks)
• Hyrje Individuale

Avantazhet e të ushtruarit një aktivitet biznesi në Rezidencën “Kodra e Diellit” :
▪️ Vendodhje ideale, lehtësisht e aksesueshme nga një komunitet i gjerë banorësh & vizitorësh.
▪️Mirëmbajtje e përditëshme.
▪️Siguri 24/7.
▪️Parkim për rezidencën & vizitorët.
▪️Hapësira të bollshme.
▪️Ekspozim maksimal për biznesin tuaj
▪️Paqja & qetësia
▪️Përfitimet e natyrës ( ndihmon në mbajtjen e një shëndeti të mirë dhe zvogëlon stresin )

Mirëpresim të gjitha bizneset që do të sjellin një vlerë të shtuar për rezidencën dhe komunitetin e saj.

📞 +355 68 407 6883

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #njesikomerciale #qira #realestate #tirana #residence #albania #visitkodraediiellit #tirana
...

24 0

Projektimi ndërtues i strukturave në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’, garanton cilësi të lartë teknike, duke qenë se bazohet në standardet e përcaktuara të Eurocode, që ofron përvojat dhe praktikat më të mira evropiane.

Vëmendje e veçantë gjatë procesit të zhvillimit i është dhënë elementeve të qëndrueshmërisë sizmike, specifikisht mbrojtjes nga tërmetet, si edhe mbrojtjes nga zjarri.

Në mënyrë shumë të kujdesshme është planifikuar sistemi rrugor dhe sistemi i parkimeve, duke e bërë më të sigurtë jetën e këmbësorëve, dashamirësve të biçikletave dhe duke rregulluar qarkullimin e makinave.

#rezidencakodraediellit #tirane #albania #kodraediellit #albania #visitkodraediellit #kodraediellit #gjelberim #natyre
...

32 0

Ekipet e mirëmbajtjes dhe administrimit punojnë çdo ditë të javës, çdo orë të ditës, për të garantuar pastërtinë, rendin dhe sigurinë për të gjitha familjet që kanë zgjedhur të jetojnë në Rezidencën “Kodra e Diellit".

#rezidencakodraediellit #tirane #albania #kodraediellit #albania #visitkodraediellit #kodraediellit #gjelberim #natyre
...

20 0

Banesat në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’ përqafohen natyrshëm me gjelbërimin e kodrave. Filozofia jonë e zhvillimit ecën përkrah mbrojtjes së trashëgimisë natyrore por edhe pasurimit të saj. Kjo bën që cilësia e jetës në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’ të jetë sipërore, sidomos prej ajrit të pastër dhe qetësisë që ofron gjelbërimi gjithëvjetor.

#rezidencakodraediellit #tirane #albania #kodraediellit #albania #visitkodraediellit #kodraediellit #gjelberim #natyre
...

31 0
This error message is only visible to WordPress admins
Go to Top