Administrimi

Rezidenca ‘’Kodra e Diellit’’, qëndron gjithmonë e rregullt falë menaxhimit profesional të hapësirave të përbashkëta nga kompania jonë partnere ‘’S&D Invest’’. Administratorët e objekteve janë në shërbim të banorëve për të menaxhuar dhe koordinuar një bashkëjetesë të qetë. Banorët në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’ përfitojnë nga përvoja 12 vjeçare e menaxhimit dhe administrimit të bashkëpronësisë.

Zyra e administrimit të hapësirave të përbashkëta ofron një sërë paketash dhe shërbimesh për t’u ardhur në ndihmë banorëve që të menaxhojnë më mirë pronat e tyre.

Më poshtë disa prej tyre:

  • Administrimi

  • Pastrimi

  • Gjelbërim

  • Shërbim Sigurie

  • Mirëmbajtja teknike

  • Mirëmbajtje Elektrike