Kreu2021-12-10T11:12:02+00:00

Filozofia e Kodrës

Rezidenca “Kodra e Diellit” është një hapësirë ku rregulli dhe siguria urbane e ndërthurur me estetikën dhe artin, sigurojnë një stil jetese të gjelbër dhe frymëzues. Ato i japin bashkëjetesës në rezidencë një koncept të ri për një jetë të këndshme dhe të shëndetshme.

Kliko mbi zogjtë për të mësuar më shumë

Një jetesë e gjelbër

Art nga Kodra e Diellit
Komuniteti i Kodrës

Një jetesë e gjelbër

Art nga Kodra e Diellit
Komuniteti i Kodrës

Dëshmi

Mjedisi është gjithmonë shumë i pastër. Gjelbërimi është i shkëlqyer, çdo gjë është në rregull. Fëmijët luajnë, argëtohen dhe çdo gjë është perfekte.

Leonard Myslymi, prind i dy fëmijëve, pronar biznesi

Rezidenca funksionon me efikasitet, arkitektura është private, hapësirat janë harmonike, afërsia me natyrën është pikë e fortë dhe administrimi është i mirë. Kam fëmijë të moshës 2 vjeçare dhe hapësirat këtu janë një shpëtim për ta dhe për ne prindërit.

Almend Muho, prind, pedagog i filozofisë

Arkitektura është unike, hapësira e përbashkët është e harmonizuar bukur duke ruajtur privatësinë dhe njëkohësisht duke mos dhënë idenë e një ambienti vetmitar dhe mbytës.
Gjëja e parë kur filluam të banonim këtu, ishte ndjesia e të qenit i sigurtë, i qetë dhe mbi të gjitha pa zhurmat dhe kaosin e qytetit.

Turjan Hysko, Producent

Apartamentin e kemi shtëpinë tonë të dytë, sepse jetojmë në Prishtinë, por jam shumë i lumtur që kemi investuar në ‘’Kodrën e Diellit’’ e jo në një shtëpi në plazh. Apartamenti te ‘’Kodra e Diellit’’ më plotëson edhe nevojën e pushimit jashtë shtëpisë.

Visar Dobroshi, prind me fëmijë të rritur, Inxhinier ndërtimi

Me shërbimet dhe administrimin jam e kënaqur. Një ndër elementet që veçoj është shërbimi i sigurisë, parkimi, pastërtia dhe kujdesi për mbeturinat, të cilat menaxhohen shumë mirë dhe si rrjedhojë jetojmë në një ambjent shumë të pastër.

Unë kam 3 fëmijë të moshave të ndryshme. Secili prej tyre është shumë i kënaqur që jetojmë këtu. Ambjenti i kontrolluar na jep siguri edhe neve si prindër që fëmijet të dalin jashtë pa pasur nevojë t’i shoqërojmë. Përveç kësaj, fëmijët kanë bërë shumë shokë të rinj me të cilët kalojnë një pjesë të madhe të ditës.

Mirela Koloshi, Prind i tri fëmijëve

Prej 6 vitesh ndihem e lumtur që jam banore në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’. Rëndësia e të jetuarit në një zonë të qetë, larg zhurmave dhe ndotjes së qendrës vërtetohet dhe vlerësohet nga ne çdo ditë. Një zonë perfekte për ata që kanë prioritet hapësirat, afërsinë me natyrën dhe zonat e gjelbëruara, survejimin dhe sigurinë maksimale, e cila ndodhet vetëm dy hapa larg nga qendra.

Marsela Çibukaj & Vitmar Basha, artistë, këngëtarë

Çdo gjë është e sistemuar më së miri. Çdo shërbim dhe lehtësi është afër. Si familjarë me fëmijë të vegjël, për ne është shumë e rëndësishme siguria e fëmijëve, të cilët luajnë në ambjentet dhe parqet e rezidencës.

Hafsa Skanja, Banore prej 10 vjetesh, operon agjencinë e saj të turizmit në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’

Siguria këtu është pika kryesore. Ti ndihesh i lirshëm dhe komod për çdo gjë dhe për më tepër i qetë nga shërbimet që ky mjedis të ofron.

Ened Kalenja, Operon studion e tij të produksionit në rezidencë.

I gjithë stafi që administron mirëmbajtjen e rezidencës është i sjellshëm e komunikues me banorët.

Lindita Kullolli, Përmbaruese

Unë do ta cilësoja si një rezidencë që është pranë natyrës por edhe qytetit, e mirëstrukturuar dhe e menaxhuar, gjë që e bën dallimin me banimin tim të mëparshëm. E vlerësoj komunitetin në të cilin ndihem si në shtëpi si edhe gjelbërimin e lirshmërinë e daljes së fëmijëve në rezidencë falë

sigurisë dhe kujdesit që ofrohet. Do ta rekomandoja si një vend për jetesë mjaft më të qetë dhe të pastër, kundrejt një Tirane të zhurmshme.

Arten Zikaj, prind i dy fëmijëve; ekonomist

Vajza ime 9- vjeçare, që është syri dhe ndjesia e pagabueshme në familje, që nga dita kur hymë në banesën e re është më e qeshur. Pozicioni plot dritë e diell, pamja e bukur nga lartësia e Kodrës, qetësia në rezidencë, rregulli dhe estetika e rruginave brenda saj, e bëjnë shtëpinë një oaz pas lodhjes ditore dhe frymëzojnë edhe më të voglën e familjes të krijojë e shijojë qëndrimin këtu.

Sonila Meço, prind, gazetare
Më tepër

Dëshmi

Mjedisi është gjithmonë shumë i pastër. Gjelbërimi është i shkëlqyer, çdo gjë është në rregull. Fëmijët luajnë, argëtohen dhe çdo gjë është perfekte.

Leonard Myslymi, prind i dy fëmijëve, pronar biznesi
Rezidenca funksionon me efikasitet, arkitektura është private, hapësirat janë harmonike, afërsia me natyrën është pikë e fortë dhe administrimi është i mirë. Kam fëmijë të moshës 2 vjeçare dhe hapësirat këtu janë një shpëtim për ta dhe për ne prindërit.
Almend Muho, prind, pedagog i filozofisë

Arkitektura është unike, hapësira e përbashkët është e harmonizuar bukur duke ruajtur privatësinë dhe njëkohësisht duke mos dhënë idenë e një ambienti vetmitar dhe mbytës.
Gjëja e parë kur filluam të banonim këtu, ishte ndjesia e të qenit i sigurtë, i qetë dhe mbi të gjitha pa zhurmat dhe kaosin e qytetit.

Turjan Hysko, producent

Apartamentin e kemi shtëpinë tonë të dytë, sepse jetojmë në Prishtinë, por jam shumë i lumtur që kemi investuar në ‘’Kodrën e Diellit’’ e jo në një shtëpi në plazh. Apartamenti te ‘’Kodra e Diellit’’ më plotëson edhe nevojën e pushimit jashtë shtëpisë.

Visar Dobroshi, prind me fëmijë të rritur, Inxhinier ndërtimi

Me shërbimet dhe administrimin jam e kënaqur. Një ndër elementet që veçoj është shërbimi i sigurisë, parkimi, pastërtia dhe kujdesi për mbeturinat, të cilat menaxhohen shumë mirë dhe si rrjedhojë jetojmë në një ambjent shumë të pastër.

Unë kam 3 fëmijë të moshave të ndryshme. Secili prej tyre është shumë i kënaqur që jetojmë këtu. Ambjenti i kontrolluar na jep siguri edhe neve si prindër që fëmijet të dalin jashtë pa pasur nevojë t’i shoqërojmë. Përveç kësaj, fëmijët kanë bërë shumë shokë të rinj me të cilët kalojnë një pjesë të madhe të ditës.

Mirela Koloshi, prind i tri fëmijëve

Prej 6 vitesh ndihem e lumtur që jam banore në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’. Rëndësia e të jetuarit në një zonë të qetë, larg zhurmave dhe ndotjes së qendrës vërtetohet dhe vlerësohet nga ne çdo ditë. Një zonë perfekte për ata që kanë prioritet hapësirat, afërsinë me natyrën dhe zonat e gjelbëruara, survejimin dhe sigurinë maksimale, e cila ndodhet vetëm dy hapa larg nga qendra.

Marsela Çibukaj & Vitmar Basha, artistë, këngëtarë

Çdo gjë është e sistemuar më së miri. Çdo shërbim dhe lehtësi është afër. Si familjarë me fëmijë të vegjël, për ne është shumë e rëndësishme siguria e fëmijëve, të cilët luajnë në ambjentet dhe parqet e rezidencës.

Hafsa Skanja, banore prej 10 vjetesh, operon agjencinë e saj të turizmit në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’
Siguria këtu është pika kryesore. Ti ndihesh i lirshëm dhe komod për çdo gjë dhe për më tepër i qetë nga shërbimet që ky mjedis të ofron.
Ened Kalenja, operon studion e tij të produksionit në rezidencë.

I gjithë stafi që administron mirëmbajtjen e rezidencës është i sjellshëm e komunikues me banorët.

Lindita Kullolli, përmbaruese

Unë do ta cilësoja si një rezidencë që është pranë natyrës por edhe qytetit, e mirëstrukturuar dhe e menaxhuar, gjë që e bën dallimin me banimin tim të mëparshëm. E vlerësoj komunitetin në të cilin ndihem si në shtëpi si edhe gjelbërimin e lirshmërinë e daljes së fëmijëve në rezidencë falë

sigurisë dhe kujdesit që ofrohet. Do ta rekomandoja si një vend për jetesë mjaft më të qetë dhe të pastër, kundrejt një Tirane të zhurmshme.

Arten Zikaj, prind i dy fëmijëve; ekonomist

Vajza ime 9- vjeçare, që është syri dhe ndjesia e pagabueshme në familje, që nga dita kur hymë në banesën e re është më e qeshur. Pozicioni plot dritë e diell, pamja e bukur nga lartësia e Kodrës, qetësia në rezidencë, rregulli dhe estetika e rruginave brenda saj, e bëjnë shtëpinë një oaz pas lodhjes ditore dhe frymëzojnë edhe më të voglën e familjes të krijojë e shijojë qëndrimin këtu.

Sonila Meço, prind, gazetare
Më tepër

Shitje  & Qera

Rezidenca Kodra e Diellit ka nje larmishmeri produktesh per shitje dhe qera. Shfleto galerine tone dhe rezervo nje takim me nje nga agjentet tane, te cilet mund tju tregojne me shume per banesat dhe njesite e sherbimit qe jane te lira ne residence. Ekipi yne perpiqet te projektoj zgjidhje ideale per kerkesat unike te secilit prej vizitoreve tane.

Rezervo Takim

Hapësira Shërbimi

Hapësira Sherbimi

Banesa

Blog

Të gjitha postimet

KODRA

në instagram

Mbetemi në kontakt

Mbetemi në kontakt

𝐉𝐞𝐩𝐞𝐭 𝐦𝐞 𝐪𝐢𝐫𝐚 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐫𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐭𝐞𝐤 𝐑𝐞𝐳𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐚 “𝐊𝐨𝐝𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐢𝐞𝐥𝐥𝐢𝐭” 𝟏, 𝐑𝐫𝐮𝐠𝐚 𝐞 𝐔𝐥𝐥𝐢𝐧𝐣𝐯𝐞.

📐 Sipërfaqe totale: 48 m2

Facilitetet:
▪️ Administrim;
▪️ Mirëmbajtje;
▪️ Shërbim Sigurie;
▪️ Sipërfaqe e gjelbër;
▪️ Parkim.

Specifika të tjera:
▪️ I pozicionuar pranë hyrjes së Rezidencës “Kodra e Diellit” 1;
▪️ Ndodhet në rrugë kryesore;
▪️ Fasadë xhami;
▪️ Zonë me lëvizshmëri të lartë (jo vetëm banorët e rezidencës, por edhe jashtë saj).

Mirëpresim të gjitha bizneset që do të sjellin një vlerë të shtuar për rezidencën dhe komunitetin e saj.

📞 +355 68 407 6883

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #njesikomerciale #qira #realestate #tirana #residence #albania #visitkodraediiellit #tirana
...

24 0

“Kodra e Diellit” karakterizohet nga ngjyra e gjelbërt. Në rezidencë mund të jetoni 365 ditë të gjelbërta, të shtrira në 65 000 m2 sipërfaqe. #jetogjelbër

Jeto tek Rezidenca “Kodra e Diellitt” mes gjelbërimit; ajrit të pastër, në qetësi, larg kaosit dhe zhurmës së Tiranës.

Rezervo një takim me një nga menaxherët tanë, të cilët mund tju tregojnë më shumë rreth banesave dhe njësive të shërbimit të lira në rezidencë, por gjithashtu, t’ju japin informacion rreth projekteve të reja.

📸 Photo Credit @drone.p1lot

#rezidencakodraediellit #tirane #albania #kodraediellit #albania #visitkodraediellit #kodraediellit #gjelberim #natyre
...

97 2

𝙅𝙀𝙋𝙀𝙏 𝙈𝙀 𝙌𝙄𝙍𝘼 - 𝘼𝙢𝙗𝙞𝙚𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙜𝙖𝙯𝙞𝙣𝙞𝙢𝙞. 𝘼𝙢𝙗𝙞𝙚𝙣𝙩𝙞 𝙣𝙙𝙤𝙙𝙝𝙚𝙩 𝙣ë 𝙍𝙚𝙯𝙞𝙙𝙚𝙣𝙘ë𝙣 "𝙆𝙤𝙙𝙧𝙖 𝙚 𝘿𝙞𝙚𝙡𝙡𝙞𝙩" (𝙅𝙐𝙂)


𝘐𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘤𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘣𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘯ë𝘯:
▪️ Sipërfaqe e përgjithshme: 3000 M2.
▪️ Oborr.
▪️ Ndërtim i Ri (2022).

Detaje të tjera:
▪️ Shërbim Sigurie (24/7 CCTC);
▪️Administrim/ Pastrim;
▪️Mirëmbajtje teknike/ elektrike;
▪️ Zona në të cilën ndodhet magazina ka akses me Unazën e Madhe nëpërmjet Rrugës së Zallit
▪️Akses me stacionin urban të Linjës Kodra e Diellit – Allias.

Ambienti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi si : fabrika, fasoneri, materiale ndërtimi, magazina me linja të ndryshme prodhimi, etj. Hapësira ndodhet në një vend strategjik me lokacion të favorshëm. Disponon hyrje te dedikuar.
Investoni të sigurt për të ardhmen me një pozicion strategjik për biznesin tuaj.

Ç𝙈𝙄𝙈 𝙆𝙊𝙉𝙆𝙐𝙍𝙐𝙀𝙎!
Për një vizitë në pronë na kontaktoni:
+355 68 407 6883

#kodraediellit #rezidencakodraediellit #sale #rent #tirana #visitkodraediellit
...

125 0

Mëngjeset në Rezidencën “Kodra e Diellit” janë të mbushura me tingujt e ëmbël të cicërimave të zogjve, aromën e freskët të luleve që kanë lulëzuar dhe panoramën mahnitse të kryeqytetit.

#kodraediellit #tirane #rezidencakodraediellit #visitkodraediellit #albania #mornings
...

122 1

Repost 🔂 @agikons_shpk - Rezidenca “Kodra e Diellit” është një hapësirë ku rregulli dhe siguria urbane e ndërthurur me estetikën dhe artin, sigurojnë një stil jetese të gjelbër dhe frymëzuese.

🏡Po kërkoni shtëpinë tuaj të re?
🤝Po kërkoni hapësira komerciale për të ushtruar aktivitetin tuaj të biznesit?

Për më tepër informacion kontaktoni me ne:

+355 68 407 6883

#kodraediellit #rezidencakodraediellit #sale #rent #tirana #visitkodraediellit
...

156 0
Na ndiqni në Instagram