Kreu2020-10-02T12:09:20+00:00

Rreth nesh

Projekti Rezidencial Kodra e Diellit është kompleksi i banimit më i veçantë në Tiranë, ku familjet gëzojnë komoditetin e jetës së lakmuar rezidenciale – ajër dhe ujë të pastër, blerim gjithëvjetor, pamje fantastike, qetësi, privatësi, siguri dhe mirëmbajtje 24/7 – duke banuar shumë pranë zonave kryesore dhe pikave me interes në kryeqytet.

Rezidenca Kodra e Diellit është një galeri arti mahnitëse, ku ekspozohen qindra vepra të krijuara me mjeshtëri nga artistë shqiptarë të arteve pamore e punimeve artizanale – piktura, skulptura, mozaikë, gurë dekorativ, instalacione qeramike – që ua bëjnë familjeve jetën brenda rezidencës të bukur, frymëzuese dhe çlodhëse.

Kompleksi Rezidencial Kodra e Diellit spikat për cilësinë e ndërtimit – në çdo etapë gjatë projektimit dhe zhvillimit respektojmë standardet europiane të industrisë, proceset kontrollohen në disa nivele, përdorim teknologjinë më të përparuar dhe produkte të certifikuara – sipas Eurokodeve të Bashkimit Europian.

Zgjidh shtëpinë tënde në Rezidencën Kodra e Diellit, projekti që respekton artin, natyrën dhe njerëzit.

Kodra e Diellit

  • Tekst

Kodra e Diellit

  • Tekst

Kodra e Diellit

  • Tekst

Shitje  & Qera

Rezidenca Kodra e Diellit përbëhet nga më se një mijë shtëpi – vila, duplekse, apartamente – dhe njësi shërbimi në dispozicion të banorëve dhe vizitorëve, që gjejnë zgjidhje në Rezidencën Kodra e Diellit.

Mirëpresim gjithnjë sipërmarrje të reja që sjellin vlerë të shtuar për komunitetin e banorëve. Njësitë e shërbimit në rezidencë janë dizenjuar veçanërisht për bizneset, duke garantuar përparësi logjistike për to dhe klientët, vendparkime të dedikuara, mirëmbajtje të përditshme dhe siguri 24/7.

Gjithçka është zhvilluar në dobi të banorëve dhe vizitorëve të Rezidencës Kodra e Diellit – si pjesë integrale e kompleksit rezidencial – konceptuar për jetesë rezidenciale të plotësuar në çdo aspekt.

Rezidenca Kodra e Diellit në Tiranë është vendodhje ideale për të jetuar dhe për të bërë biznes. Nëse besoni se aktiviteti juaj tregtar është vlerë e shtuar për komunitetin e rezidencës, ju mirëpresim.

Rezidenca Kodra e Diellit përbëhet nga më se një mijë shtëpi – vila, duplekse, apartamente – dhe njësi shërbimi në dispozicion të banorëve dhe vizitorëve, që gjejnë zgjidhje në Rezidencën Kodra e Diellit.

Mirëpresim gjithnjë sipërmarrje të reja që sjellin vlerë të shtuar për komunitetin e banorëve. Njësitë e shërbimit në rezidencë janë dizenjuar veçanërisht për bizneset, duke garantuar përparësi logjistike për to dhe klientët, vendparkime të dedikuara, mirëmbajtje të përditshme dhe siguri 24/7.

Gjithçka është zhvilluar në dobi të banorëve dhe vizitorëve të Rezidencës Kodra e Diellit – si pjesë integrale e kompleksit rezidencial – konceptuar për jetesë rezidenciale të plotësuar në çdo aspekt.

Rezidenca Kodra e Diellit në Tiranë është vendodhje ideale për të jetuar dhe për të bërë biznes. Nëse besoni se aktiviteti juaj tregtar është vlerë e shtuar për komunitetin e rezidencës, ju mirëpresim.

Flutura

Tekst

A New Adventure Everyday

Titulli

Rezidenca Kodra e Diellit përbëhet nga më se një mijë shtëpi – vila, duplekse, apartamente – dhe njësi shërbimi në dispozicion të banorëve dhe vizitorëve, që gjejnë zgjidhje në Rezidencën Kodra e Diellit.

Mirëpresim gjithnjë sipërmarrje të reja që sjellin vlerë të shtuar për komunitetin e banorëve. Njësitë e shërbimit në rezidencë janë dizenjuar veçanërisht për bizneset, duke garantuar përparësi logjistike për to dhe klientët, vendparkime të dedikuara, mirëmbajtje të përditshme dhe siguri 24/7.

Gjithçka është zhvilluar në dobi të banorëve dhe vizitorëve të Rezidencës Kodra e Diellit – si pjesë integrale e kompleksit rezidencial – konceptuar për jetesë rezidenciale të plotësuar në çdo aspekt.

Rezidenca Kodra e Diellit në Tiranë është vendodhje ideale për të jetuar dhe për të bërë biznes. Nëse besoni se aktiviteti juaj tregtar është vlerë e shtuar për komunitetin e rezidencës, ju mirëpresim.

Tekst

KODRA

e diellit

tekst

Testimonials

E dashuroj Rezidencën Kodra e Diellit!

E.P, banor

Rezidenca Kodra e Diellit është e mrekullueshme, shumë vend i veçantë.

S.L, banor

Thjeshtë perfeksion, u lumtë arkitektëve për punën e shkëlqyer.

J.SH, banor

Rezidenca Kodra e Diellit është një kryevepër.

A.K, banor

Është vendi më i bukur në Tiranë për të jetuar. Peizazh perfekt, administrim perfekt, vizion modern. Çdo gjë shumë e veçantë dhe elegante.

M.DH, banor

256K

followers

182M

views

Connect with us

@kodraediellit

From our blog

Go to Top