Kreu2021-12-10T11:12:02+00:00

Filozofia e Kodrës

Rezidenca “Kodra e Diellit” është një hapësirë ku rregulli dhe siguria urbane e ndërthurur me estetikën dhe artin, sigurojnë një stil jetese të gjelbër dhe frymëzues. Ato i japin bashkëjetesës në rezidencë një koncept të ri për një jetë të këndshme dhe të shëndetshme.

Kliko mbi zogjtë për të mësuar më shumë

Një jetesë e gjelbër

Art nga Kodra e Diellit
Komuniteti i Kodrës

Një jetesë e gjelbër

Art nga Kodra e Diellit
Komuniteti i Kodrës

Dëshmi

Mjedisi është gjithmonë shumë i pastër. Gjelbërimi është i shkëlqyer, çdo gjë është në rregull. Fëmijët luajnë, argëtohen dhe çdo gjë është perfekte.

Leonard Myslymi, prind i dy fëmijëve, pronar biznesi

Rezidenca funksionon me efikasitet, arkitektura është private, hapësirat janë harmonike, afërsia me natyrën është pikë e fortë dhe administrimi është i mirë. Kam fëmijë të moshës 2 vjeçare dhe hapësirat këtu janë një shpëtim për ta dhe për ne prindërit.

Almend Muho, prind, pedagog i filozofisë

Arkitektura është unike, hapësira e përbashkët është e harmonizuar bukur duke ruajtur privatësinë dhe njëkohësisht duke mos dhënë idenë e një ambienti vetmitar dhe mbytës.
Gjëja e parë kur filluam të banonim këtu, ishte ndjesia e të qenit i sigurtë, i qetë dhe mbi të gjitha pa zhurmat dhe kaosin e qytetit.

Turjan Hysko, Producent

Apartamentin e kemi shtëpinë tonë të dytë, sepse jetojmë në Prishtinë, por jam shumë i lumtur që kemi investuar në ‘’Kodrën e Diellit’’ e jo në një shtëpi në plazh. Apartamenti te ‘’Kodra e Diellit’’ më plotëson edhe nevojën e pushimit jashtë shtëpisë.

Visar Dobroshi, prind me fëmijë të rritur, Inxhinier ndërtimi

Me shërbimet dhe administrimin jam e kënaqur. Një ndër elementet që veçoj është shërbimi i sigurisë, parkimi, pastërtia dhe kujdesi për mbeturinat, të cilat menaxhohen shumë mirë dhe si rrjedhojë jetojmë në një ambjent shumë të pastër.

Unë kam 3 fëmijë të moshave të ndryshme. Secili prej tyre është shumë i kënaqur që jetojmë këtu. Ambjenti i kontrolluar na jep siguri edhe neve si prindër që fëmijet të dalin jashtë pa pasur nevojë t’i shoqërojmë. Përveç kësaj, fëmijët kanë bërë shumë shokë të rinj me të cilët kalojnë një pjesë të madhe të ditës.

Mirela Koloshi, Prind i tri fëmijëve

Prej 6 vitesh ndihem e lumtur që jam banore në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’. Rëndësia e të jetuarit në një zonë të qetë, larg zhurmave dhe ndotjes së qendrës vërtetohet dhe vlerësohet nga ne çdo ditë. Një zonë perfekte për ata që kanë prioritet hapësirat, afërsinë me natyrën dhe zonat e gjelbëruara, survejimin dhe sigurinë maksimale, e cila ndodhet vetëm dy hapa larg nga qendra.

Marsela Çibukaj & Vitmar Basha, artistë, këngëtarë

Çdo gjë është e sistemuar më së miri. Çdo shërbim dhe lehtësi është afër. Si familjarë me fëmijë të vegjël, për ne është shumë e rëndësishme siguria e fëmijëve, të cilët luajnë në ambjentet dhe parqet e rezidencës.

Hafsa Skanja, Banore prej 10 vjetesh, operon agjencinë e saj të turizmit në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’

Siguria këtu është pika kryesore. Ti ndihesh i lirshëm dhe komod për çdo gjë dhe për më tepër i qetë nga shërbimet që ky mjedis të ofron.

Ened Kalenja, Operon studion e tij të produksionit në rezidencë.

I gjithë stafi që administron mirëmbajtjen e rezidencës është i sjellshëm e komunikues me banorët.

Lindita Kullolli, Përmbaruese

Unë do ta cilësoja si një rezidencë që është pranë natyrës por edhe qytetit, e mirëstrukturuar dhe e menaxhuar, gjë që e bën dallimin me banimin tim të mëparshëm. E vlerësoj komunitetin në të cilin ndihem si në shtëpi si edhe gjelbërimin e lirshmërinë e daljes së fëmijëve në rezidencë falë

sigurisë dhe kujdesit që ofrohet. Do ta rekomandoja si një vend për jetesë mjaft më të qetë dhe të pastër, kundrejt një Tirane të zhurmshme.

Arten Zikaj, prind i dy fëmijëve; ekonomist

Vajza ime 9- vjeçare, që është syri dhe ndjesia e pagabueshme në familje, që nga dita kur hymë në banesën e re është më e qeshur. Pozicioni plot dritë e diell, pamja e bukur nga lartësia e Kodrës, qetësia në rezidencë, rregulli dhe estetika e rruginave brenda saj, e bëjnë shtëpinë një oaz pas lodhjes ditore dhe frymëzojnë edhe më të voglën e familjes të krijojë e shijojë qëndrimin këtu.

Sonila Meço, prind, gazetare
Më tepër

Dëshmi

Mjedisi është gjithmonë shumë i pastër. Gjelbërimi është i shkëlqyer, çdo gjë është në rregull. Fëmijët luajnë, argëtohen dhe çdo gjë është perfekte.

Leonard Myslymi, prind i dy fëmijëve, pronar biznesi
Rezidenca funksionon me efikasitet, arkitektura është private, hapësirat janë harmonike, afërsia me natyrën është pikë e fortë dhe administrimi është i mirë. Kam fëmijë të moshës 2 vjeçare dhe hapësirat këtu janë një shpëtim për ta dhe për ne prindërit.
Almend Muho, prind, pedagog i filozofisë

Arkitektura është unike, hapësira e përbashkët është e harmonizuar bukur duke ruajtur privatësinë dhe njëkohësisht duke mos dhënë idenë e një ambienti vetmitar dhe mbytës.
Gjëja e parë kur filluam të banonim këtu, ishte ndjesia e të qenit i sigurtë, i qetë dhe mbi të gjitha pa zhurmat dhe kaosin e qytetit.

Turjan Hysko, producent

Apartamentin e kemi shtëpinë tonë të dytë, sepse jetojmë në Prishtinë, por jam shumë i lumtur që kemi investuar në ‘’Kodrën e Diellit’’ e jo në një shtëpi në plazh. Apartamenti te ‘’Kodra e Diellit’’ më plotëson edhe nevojën e pushimit jashtë shtëpisë.

Visar Dobroshi, prind me fëmijë të rritur, Inxhinier ndërtimi

Me shërbimet dhe administrimin jam e kënaqur. Një ndër elementet që veçoj është shërbimi i sigurisë, parkimi, pastërtia dhe kujdesi për mbeturinat, të cilat menaxhohen shumë mirë dhe si rrjedhojë jetojmë në një ambjent shumë të pastër.

Unë kam 3 fëmijë të moshave të ndryshme. Secili prej tyre është shumë i kënaqur që jetojmë këtu. Ambjenti i kontrolluar na jep siguri edhe neve si prindër që fëmijet të dalin jashtë pa pasur nevojë t’i shoqërojmë. Përveç kësaj, fëmijët kanë bërë shumë shokë të rinj me të cilët kalojnë një pjesë të madhe të ditës.

Mirela Koloshi, prind i tri fëmijëve

Prej 6 vitesh ndihem e lumtur që jam banore në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’. Rëndësia e të jetuarit në një zonë të qetë, larg zhurmave dhe ndotjes së qendrës vërtetohet dhe vlerësohet nga ne çdo ditë. Një zonë perfekte për ata që kanë prioritet hapësirat, afërsinë me natyrën dhe zonat e gjelbëruara, survejimin dhe sigurinë maksimale, e cila ndodhet vetëm dy hapa larg nga qendra.

Marsela Çibukaj & Vitmar Basha, artistë, këngëtarë

Çdo gjë është e sistemuar më së miri. Çdo shërbim dhe lehtësi është afër. Si familjarë me fëmijë të vegjël, për ne është shumë e rëndësishme siguria e fëmijëve, të cilët luajnë në ambjentet dhe parqet e rezidencës.

Hafsa Skanja, banore prej 10 vjetesh, operon agjencinë e saj të turizmit në rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’
Siguria këtu është pika kryesore. Ti ndihesh i lirshëm dhe komod për çdo gjë dhe për më tepër i qetë nga shërbimet që ky mjedis të ofron.
Ened Kalenja, operon studion e tij të produksionit në rezidencë.

I gjithë stafi që administron mirëmbajtjen e rezidencës është i sjellshëm e komunikues me banorët.

Lindita Kullolli, përmbaruese

Unë do ta cilësoja si një rezidencë që është pranë natyrës por edhe qytetit, e mirëstrukturuar dhe e menaxhuar, gjë që e bën dallimin me banimin tim të mëparshëm. E vlerësoj komunitetin në të cilin ndihem si në shtëpi si edhe gjelbërimin e lirshmërinë e daljes së fëmijëve në rezidencë falë

sigurisë dhe kujdesit që ofrohet. Do ta rekomandoja si një vend për jetesë mjaft më të qetë dhe të pastër, kundrejt një Tirane të zhurmshme.

Arten Zikaj, prind i dy fëmijëve; ekonomist

Vajza ime 9- vjeçare, që është syri dhe ndjesia e pagabueshme në familje, që nga dita kur hymë në banesën e re është më e qeshur. Pozicioni plot dritë e diell, pamja e bukur nga lartësia e Kodrës, qetësia në rezidencë, rregulli dhe estetika e rruginave brenda saj, e bëjnë shtëpinë një oaz pas lodhjes ditore dhe frymëzojnë edhe më të voglën e familjes të krijojë e shijojë qëndrimin këtu.

Sonila Meço, prind, gazetare
Më tepër

Shitje  & Qera

Rezidenca Kodra e Diellit ka nje larmishmeri produktesh per shitje dhe qera. Shfleto galerine tone dhe rezervo nje takim me nje nga agjentet tane, te cilet mund tju tregojne me shume per banesat dhe njesite e sherbimit qe jane te lira ne residence. Ekipi yne perpiqet te projektoj zgjidhje ideale per kerkesat unike te secilit prej vizitoreve tane.

Rezervo Takim

Hapësira Shërbimi

Hapësira Sherbimi

Banesa

Blog

Të gjitha postimet

KODRA

në instagram

Mbetemi në kontakt

Mbetemi në kontakt

Banorët në Rezidencën “Kodra e Diellit” mund t’i plotësojnë të gjitha nevojat e tyre pa qenë e nevojshme të largohen jashtë saj.

Më shumë se 30 biznese kanë besuar Rezidencën “Kodra e Diellit” për të ushtruar aktivitetin e tyre të biznesit, duke e transformuar atë në një qendër tregtare ku korridoret e saj janë në ajër të pastër, të shtruara me guralecë, të rrethuara me vepra arti dhe gjelbërim gjithëvjetor.

Mirëpresim gjithmonë shërbime të reja në rezidencë që sjellin vlerë të shtuar për komunitetin e banorëve!

📞 +355 68 407 6883

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #njesikomerciale #qira #realestate #tirana #art #residence #albania #february #newmonth #visitkodraediiellit #tirana
...

28 1

A e dini se @arka_rooftop qendron i hapur tanimë edhe gjatë orarit të drekës? 😁

Mirëpret çdo ditë ardhuruesit e sushit dhe jo vetëm, nga ora:
🕐 13:00-15:00
🕗 19:00-23:00

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #architecture #design #art #residence #property #house #restaurant #arkarooftop #visititrana #visitkodraediellit
...

20 0

Banorët në Rezidencën “Kodra e Diellit” mund t’i plotësojnë të gjitha nevojat e tyre pa qenë e nevojshme të largohen jashtë saj.

Më shumë se 30 biznese kanë besuar Rezidencën “Kodra e Diellit” për të ushtruar aktivitetin e tyre të biznesit, duke e transformuar atë në një qendër tregtare ku korridoret e saj janë në ajër të pastër, të shtruara me guralecë, të rrethuara me vepra arti dhe gjelbërim gjithëvjetor.

Mirëpresim gjithmonë shërbime të reja në rezidencë që sjellin vlerë të shtuar për komunitetin e banorëve!

📞 +355 68 407 6883

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #njesikomerciale #qira #realestate #tirana #art #residence #albania #february #newmonth #visitkodraediiellit #tirana
...

25 0

Katërputroshat janë pjesë e komunitetit të rezidencës, pasi nuk janë thjeshtë kafshë shtëpiake, por pjesë e familjes! 😁

Nëse keni vendosur të beni pjesë të familjes një qenush, Rezidenca “Kodra e Diellit” është vendi i përsosur, pasi disponon hapësira të gjelbërta ku ata mund të vrapojnë, luajnë ose bejnë shëtitje.

Klikoni linkun në bio për të lexuar disa keshilla kryesore për pronarët e rinj të qenve.

📷 Atara e vogël & Ruby 🤍

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #architecture #design #art #architecturephotography #nature #landscape #freshair #apartment #villas #duplex #lifestyle #positivity #family #love #friends #happy #life #kids #smile #residence #property #house #shtepi #ejaneshtepi #visititrana #visitkodraediellit #petstagram #dog
...

169 0

Jepet me qira ambient komercial tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 2. Ambienti është i përshtatshëm për të zhvilluar aktivitete të ndryshme biznesi.

📐 TOTALE: 181 m2
Oborri: 117 m2

Facilitetet:
▪️ Administrim;
▪️ Mirëmbajtje;
▪️ Shërbim Sigurie;
▪️ Sipërfaqe e gjelbër;
▪️ Parkim;

Specifika të tjera:
▪️ Shërbime në rrugë kryesore;
▪️ Zonë me levizshmëri të lartë;

Kontaktoni me “Kodra e Diellit” dhe së bashku mund të zhvillojmë idetë e biznesit të cilat do të sjellin një vlerë të shtuar për rezidencën dhe komunitetin e saj.

📞 +355 68 407 6883

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #njesikomerciale #qira #realestate #tirana #art #residence #albania #february #newmonth #visitkodraediiellit #tirana
...

10 0

Banorët në Rezidencën “Kodra e Diellit” shijojnë qetësinë dhe sigurinë, pa sakrifikuar komoditetin dhe jetesën e kryeqytetit shumë pranë pikave kryesore të tij.

Në një shkrim për Blogun e “Kodra e Diellit” @sonilameco1 shpreh entuziasmin që ajo dhe familja e saj patën që në momentin e parë të ardhjes në rezidencë.

Për më tepër, klikoni LINKUN NË BIO.

#rezidencakodraediellit #kodraediellit #tirane #albania #shqiperia #visitkodraediellit #visitalbania #tirana #residence #location #realestate #forsale #blog
...

36 0
Na ndiqni në Instagram