Guida e shërbimeve

0 km
nga qendra më e afërt shëndetësore
0 km
nga Parku i madh i Tiranës
0 km
nga Sheshi Skënderbej

‘’Kodra e Diellit’’ është një projekt i ideuar fillimisht si një mundësi arratisjeje nga kryeqyteti, por me kalimin e viteve, u shndërrua në një qytezë ku nevojat e banorëve kryhen lehtësisht brenda rezidencës. Shërbimet në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’ janë të larmishme dhe përfshijnë supermarkete, klinika dhe farmaci, kopsht dhe shkollë, bare, restorante dhe pastiçeri, pastrim kimik, pishina, palestra, parukeri dhe SPA dhe madje edhe një klinikë dhe një hotel për miqtë tanë me putra.

Rezidenca ‘’Kodra e Diellit’’ nuk është larg, sepse nëse banon këtu nuk ke nevojë të largohesh. Për më tepër, rezidenca ka flotën e saj të dedikuar të taksive që mbajnë emrin e ‘’Kodrës së Diellit’’, me tarifa të favorshme për banorët. Së fundmi, ‘’Kodra e Diellit’’ ka edhe stacionin e saj të autobuzit të linjës, që e bën më të lehtë lëvizjen për banorët dhe vizitorët.

Për më shumë, shikoni më poshtë hartën e shërbimeve, ose shkarkojeni atë duke klikuar ​këtu​.

0 km
nga qendra më e afërt shëndetësore
0 km
nga Parku i madh i Tiranës
0 km
nga Sheshi Skënderbej