Rreth Rezidencës

P​rojekti Rezidencial “Kodra e Diellit” është kompleksi i banimit më i veçantë në Tiranë, ku familjet gëzojnë komoditetin e jetës së lakmuar rezidenciale. Aty do të gjeni ajër dhe ujë të pastër, blerim gjithëvjetor, pamje fantastike, qetësi, privatësi, siguri dhe mirëmbajtje 24/7 – duke banuar shumë pranë zonave kryesore dhe pikave me interes në kryeqytet.

Rezidenca’’ Kodra e Diellit’’është një galeri arti mahnitëse, ku ekspozohen qindra vepra të krijuara me mjeshtëri nga artistë shqiptarë të arteve pamore e punimeve artizanale si piktura, skulptura, mozaikë, gurë dekorativë dhe instalacione qeramike, të cilat ua bëjnë familjeve jetën brenda rezidencës të bukur, frymëzuese dhe çlodhëse.

Kompleksi Rezidencial “Kodra e Diellit” dallon për cilësinë e ndërtimit. Në çdo etapë gjatë projektimit dhe zhvillimit të tij, janë respektuar standardet evropiane të industrisë së ndërtimit. Proceset janë kontrolluar në disa nivele dhe është përdorur teknologjia më e përparuar me produkte të certifikuara sipas Eurokodeve të Bashkimit Evropian.

Rezidenca “Kodra e Diellit” ndodhet në jug të Tiranës dhe është krijuar në bazë të një analize të thellë të cilësive klimaterike, gjeografike, kulturore, ekonomike si edhe mbi bazën e një analize të veçorive të mendësisë shoqërore specifike. Rezidenca ofron një shumëllojshmëri njësish banimi, duke filluar nga apartamente me hyrje individuale, ato panoramike, si edhe vileta e vila. Kjo e bën komunitetin e Rezidencës së ‘’Kodrës së Diellit’’, një nga më të larmishmit në kryeqytet.

Zgjidh shtëpinë tënde në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’, projekti që respekton artin, natyrën dhe njerëzit.

0
Hapësira shërbimi
0
Poste parkimi
0
Shtëpi

Rreth Rezidencës

0
Hapësira shërbimi
0
Poste parkimi
0
Shtëpi

P​rojekti Rezidencial “Kodra e Diellit” është kompleksi i banimit më i veçantë në Tiranë, ku familjet gëzojnë komoditetin e jetës së lakmuar rezidenciale. Aty do të gjeni ajër dhe ujë të pastër, blerim gjithëvjetor, pamje fantastike, qetësi, privatësi, siguri dhe mirëmbajtje 24/7 – duke banuar shumë pranë zonave kryesore dhe pikave me interes në kryeqytet.

Rezidenca’’ Kodra e Diellit’’është një galeri arti mahnitëse, ku ekspozohen qindra vepra të krijuara me mjeshtëri nga artistë shqiptarë të arteve pamore e punimeve artizanale si piktura, skulptura, mozaikë, gurë dekorativë dhe instalacione qeramike, të cilat ua bëjnë familjeve jetën brenda rezidencës të bukur, frymëzuese dhe çlodhëse.

Kompleksi Rezidencial “Kodra e Diellit” dallon për cilësinë e ndërtimit. Në çdo etapë gjatë projektimit dhe zhvillimit të tij, janë respektuar standardet evropiane të industrisë së ndërtimit. Proceset janë kontrolluar në disa nivele dhe është përdorur teknologjia më e përparuar me produkte të certifikuara sipas Eurokodeve të Bashkimit Evropian.

Rezidenca “Kodra e Diellit” ndodhet në jug të Tiranës dhe është krijuar në bazë të një analize të thellë të cilësive klimaterike, gjeografike, kulturore, ekonomike si edhe mbi bazën e një analize të veçorive të mendësisë shoqërore specifike. Rezidenca ofron një shumëllojshmëri njësish banimi, duke filluar nga apartamente me hyrje individuale, ato panoramike, si edhe vileta e vila. Kjo e bën komunitetin e Rezidencës së ‘’Kodrës së Diellit’’, një nga më të larmishmit në kryeqytet.

Zgjidh shtëpinë tënde në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’, projekti që respekton artin, natyrën dhe njerëzit.