Banesa

Rezidenca ‘’Kodra e Diellit’’ përbëhet nga më se një mijë shtëpi – vila, duplekse, apartamente – dhe njësi shërbimi në dispozicion të banorëve dhe vizitorëve, që gjejnë zgjidhje në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’.

Shiko turet tona virtuale të shtëpive të lira në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’ dhe rezervo një takim me njërin nga agjentët tanë, të cilët mund t’ju tregojnë më shumë. Ekipi ynë përpiqet të projektojë zgjidhje ideale për kërkesat unike të secilit prej vizitorëve tanë.

Tipologjitë në Rezidencën ‘’Kodra e Diellit’’

Apartament 1+1
Apartament 2+1
Apartament 3+1
Apartament 4+1
Vila
0
Banesa
0
Vende Parkimi