Apartament 1+1

Ky është një shembull apartamenti i këtij tipi në Rezidencën Kodra e Diellit. Tipikisht, apartamentet 1+1 variojnë nga 50m²-85m², dhe përfshijnë dhomën e ndenjes me kuzhinë, një dhomë gjumi dhe një tualet. Apartamentet 1+1 mund të kenë edhe ballkon ose verandë, dhe kanë si çdo tipologji tjetër në Rezidencën “Kodra e Diellit” parkim të garantuar.
Kjo tipologji është e perkryer për profesionistë që jetojnë vetëm apo në çift, ose për studente. Gjithashtu këto apartamente janë shumë popullore për të moshuarit që duan të jetojnë mes komunitetit, dhe pranë fëmijëve, nipërve dhe mbesave.
Të gjitha banesat në Rezidencën Kodra e Diellit janë unike. Për të mësuar më shumë mbi apartamentet 1+1 të lira në residencë, kontakto një nga agjentët tanë të shitjeve dhe qirave.