August 19, 2022

Restoranti-Lets-Cook-Rezidenca-Kodra-e-Diellit

Restoranti Let’s Cook rihapet sërish më datë 22 Gusht tek Rezidenca “Kodra e Diellit” 2, me shumëllojshmëri në menu dhe çmime të tjera.

Adresa: Rezidenca “Kodra e Diellit” 2, objekti Flutura, në krah të Bar “Piazza di Pietra” nga ana e parkimeve.