November 20, 2023

Festoni mbi Tiranen, qytetin e yjeve

Arka Art Hotel organizon për herë të parë festën e ndërrimit të viteve tek salla Plisi & Xhubleta.

Rezervoni në një festë të paharrueshme të Vitit të Ri në Arka Art Hotel. Kënaquni me një përvojë ekskluzive mikpritjeje dhe delikatesën e krijimeve të kuzhinës të shefit tonë të Arka Rooftop. Vallëzoni gjatë gjithë natës nën muzikën e Anxhela Peristerit dhe shijoni një numërim mbrapsht mbrapsht për Vitin e Ri.

Arka Art Hotel premton një mbrëmje plot surpriza dhe një mundësi për të krijuar kujtime që do të zgjasin një jetë. Bëhuni pjesë e këtij eventi të jashtëzakonshëm për të ndriçuar qiellin plot yje!

Rezervoni:
+355 68 402 7695
event@arkahotel.al