Apartament 2+1

Ky është një shembull apartamenti i këtij tipi në Rezidencën Kodra e Diellit.
Tipikisht, apartamentet 2+1 variojnë nga 75 m²-110m², dhe përfshijnë dhomën e ndenjes me kuzhinë, dy dhoma gjumi dhe një ose dy tualete. Disa apartamente 2+1 mund të kenë hapësira të jashtme si oborr apo ballkon dhe verandë. Të gjitha apartamentet 2+1 kanë parkim te garantuar.
Kjo tipologji është optimale si shtëpi e parë për familjen nukleare me një deri në dy fëmijë.
Të gjitha banesat në Rezidencën Kodra e Diellit janë unike. Për të mësuar më shumë mbi apartamentet 2+1 të lira në residencë, kontakto një nga agjentët tanë të shitjeve dhe qirave.

Rezervo Takim